Spoortunnel

266px-StationMiddelburgzaterdag 09 april 2016 20:28

Of je nu komt of gaat, als je gebruik maakt van de voetgangerstunnel van het NS station in Middelburg loop je de rest van de dag met natte voeten. Al jaren laat NS ons in de nattigheid en daarin in de kou staan.

Het is toch niet te geloven dat dit al een aantal jaar zo is en dat het maar niet lukt om de spoortunnel droog te krijgen. Door actie van de ChristenUnie via oa Facebook en Twitter is in januari door ProRail toegezegd dat er 1 maart de werkzaamheden starten. Maar inmiddels is het al april en is er niets gebeurt.

De gemeente Middelburg heeft in januari aangegeven dat het werk al een paar keer eerder gepland stond en dat zij hopen dat het snel wordt opgeknapt. 

De ChristenUnie stelt in de komende commissie Ruimte vragen aan de wethouder over de spoortunnel.

  • Hoe kan het dat ProRail zijn toezeggingen niet nakomt
  • Zijn er middelen vanuit de gemeente om ProRail onder druk te zetten
  • Schoonmaakbedrijf Asito houdt momenteel de tunnel droog. Door wie worden deze kosten betaald?
  • Zijn er mogelijkheden om ProRail te verplichten om zich aan de afspraak te houden? 

Het zou mooi zijn als treinreizende inwoners van zich laten horen op Social Media. Dus, heeft u weer eens natte voeten gebruik twitter, Facebook, instagram, snapchat etc etc @ProRail en @NS_online met de hashtag 'comfortabelNS' en laat blijken dat het de hoogste tijd is voor ProRail om de werkzaamheden aan de spoortunnel uit te voeren.

« Terug

Reacties op 'Spoortunnel'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.