CU-Europarlementarier Peter van Dalen naar Arnemuiden

628898Peter van dalenmaandag 24 februari 2014 19:27

Europarlementariƫr Peter van Dalen van de ChristenUnie komt naar Arnemuiden om te praten over de Visserij. Op donderdagmiddag 6 maart spreekt hij eerst op de Vlissingse vismijn met (Arnemuidse) vissers over de recente ontwikkelingen in de (puls)visserij.

Vervolgens gaat hij naar Arnemuiden om met leden van de damesdenktank voor de herinrichting van Arnemuiden de resultaten te bekijken. Hij sluit zich daarna aan bij het huiskamerdebat over de mogelijkheden (en grenzen) van Europa voor de gemeente. Wilt u erbij zijn? Mail of bel Hans Krabbendam, jl.krabbendam@hetnet.nl of 0118-640448.

« Terug

Reacties op 'CU-Europarlementarier Peter van Dalen naar Arnemuiden'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 05:22
Beschikbaar in een Nep Horloges verscheidenheid van metalen, kleuren van wijzerplaten zwart, goud, wit en Hublot Replica soorten armbanden metaal of leer, de Cockpit allen die niet noodzakelijkerwijs een chronograaf hoeft, moet verleiden maar op zoek naar een robuust en betrouwbaar horloge in de grote traditie van de Breitling wrist instrumenten. Deze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in staal, tweekleurige staal en roze goud versie en in een kostbare roze goud versie.

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.