Is Dauwendaele crimineel?

Dauwendaelemaandag 03 maart 2014 08:19

Donderdag was het weer zover. Op Hof van Tange was het niet mogelijk om te parkeren. Niet omdat er veel auto's geparkeerd stonden omdat het markt was, maar omdat er een 'integrale mobiliteitscontrole' was.

Een controle waar onder andere de gemeente Middelburg, de politie, Orionis en de belastingdienst samenwerken met als doel om het woon- en leefklimaat te verbeteren. Je zou verwachten dat dit een controle was voor Middelburg in zijn geheel, maar nee, deze actie was er op gericht de leefbaarheid in de wijk Dauwendaele te verbeteren.

De ChristenUnie heeft geen moeite met een mobiliteitscontrole. Prima om te kijken of er nog boetes openstaan, of mensen wel recht hebben op uitkeringen etc.

Waar de ChristenUnie moeite mee heeft is dat deze actie aan één wijk gekoppeld wordt. Dauwendaele is een wijk waar zorgen zijn. Zorgen op het gebied van leefbaarheid. Maar wij betwijfelen of de actie van donderdag bijdraagt aan het woon- en leefklimaat van deze wijk.

Zorgt zo'n actie, gericht op Dauwendaele, niet veel meer voor het tegenovergestelde?

Zou het niet veel beter zijn om juist de positieve acties uit deze wijk steeds weer te benadrukken. Dat er bijvoorbeeld inwoners zijn die zelf in actie komen voor hun wijk, die aan het werk gaan om speelpleintjes te creëren, dat er inwoners zijn die goede plannen hebben voor een wandelroute en dit ook realiseren?

De ChristenUnie vraagt daarom aan burgemeester en wethouders of dat deze actie hét middel is om het woon- en leefklimaat in Dauwendaele te verbeteren. Het mag duidelijk zijn dat wij hier onze vraagtekens bij zetten.  

« Terug

Reacties op 'Is Dauwendaele crimineel?'

chris, chris (renton) renton [871708]
Geplaatst op: 09-01-2015 05:22
Beschikbaar in een Nep Horloges verscheidenheid van metalen, kleuren van wijzerplaten zwart, goud, wit en Hublot Replica soorten armbanden metaal of leer, de Cockpit allen die niet noodzakelijkerwijs een chronograaf hoeft, moet verleiden maar op zoek naar een robuust en betrouwbaar horloge in de grote traditie van de Breitling wrist instrumenten. Deze nieuwe modellen zijn verkrijgbaar in staal, tweekleurige staal en roze goud versie en in een kostbare roze goud versie.
alicezeta56, alicezeta56 (alicezeta56) [919502]
Geplaatst op: 30-07-2015 09:58
What carry out Victoria Key, DELL, Staples, Radio stations Shack, and Montgomery Infirmary have in accordance? Each of the companies provides used the particular catalog to accomplish a prominent position in the competitive market place. allcatalog.net
alicezeta56, alicezeta56 (alicezeta56) [919502]
Geplaatst op: 30-07-2015 09:58
Everything You must know About Getting Quality Diamond jewelry Online Diamond jewelry crafted away from these genuine substances is frequently highly highly valued and sought after by knowledgeable consumers all over the world... 7jewelry.net
alicezeta56, alicezeta56 (alicezeta56) [919502]
Geplaatst op: 30-07-2015 09:58
Home improvement is indeed many items. Since that involves numerous things, it requires plenty of finance furthermore. Home Improvement
alicezeta56, alicezeta56 (alicezeta56) [919502]
Geplaatst op: 30-07-2015 09:59
Microsoft's Xbox is a superb piece regarding gear, there's no question that. But there were many problems since the release. 360assist.net

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.