Folders ChristenUnie Middelburg op de mat in Tholen

Flyer Middelburg in Tholenwoensdag 09 maart 2022 13:47

Bewoners van Tholen keken wel even raar op toen zij een verkiezingsfolder van de ChristenUnie op de mat vonden, deze folder was namelijk bedoeld voor Middelburg. Arjan Beekman, lijsttrekker van de ChristenUnie in Middelburg, noemt de fout 'zuur'.

‘Wij vonden gisteravond jullie flyer voor de gemeenteraadsverkiezingen in Middelburg in onze brievenbus. Prachtig! Maar wij wonen op Tholen en gaan niet stemmen in Middelburg’ aldus een inwoner in een mail aan de ChristenUnie Middelburg.

Helaas zijn door een fout van de distributeur het merendeel van de folders van de Middelburgse ChristenUnie in Tholen bezorgd. Lijsttrekker Arjan Beekman van de ChristenUnie in Middelburg geeft aan dat het helaas niet hersteld kan worden voor de verkiezingen. ‘We krijgen nu een paginagrote advertentie in de Middelburger, maar het blijft wel zuur’.

De inwoner van Tholen vraagt zich in zijn mail af of het een grap is. Jaap Hage, lijsttrekker ChristenUnie Tholen geeft aan dat het geen grap is maar een treurige fout. Maar fouten kunnen gebeuren en het geeft ook kansen, aldus Beekman. ‘Op sociale media hebben we hierdoor veel aandacht gekregen en natuurlijk zijn er plaatselijke verschillen maar de ChristenUnie is toch altijd een partij die zich inzet voor goede zorg aan de inwoners, een partij die de vrijwilligers en verenigingen heel belangrijk vindt en graag wil bouwen aan een toekomstbestendige gemeente’. Dus of je nu in Tholen woont, in Middelburg of ergens anders in Zeeland, dit is het ChristenUnie-geluid. 

Natuurlijk zijn jullie wel benieuwd naar wat er wel stond in onze prachtige folder: Bekijk hem hier!

« Terug

Reacties op 'Folders ChristenUnie Middelburg op de mat in Tholen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.