ChristenUnie Middelburg wil graag met u in gesprek

Tony Noom bw.jpg25-01-2021 09:48 25-01-2021 09:48

De afgelopen periode lijken de nieuwsberichten zich te vullen met veel onrust. De minister president dient het ontslag in van het kabinet en verschillende prominenten kondigen hun afscheid aan.

Dit alles, terwijl er heel wat beslisingen te nemen zijn; ook in gemeente Middelburg.

Voor onze gemeente is het de komende tijd maar afwachten of de voorgenomen bezuinigen ook inderdaad het gewenste effect gaan hebben. Als ChristenUnie maken we ons zorgen dat bezuinigen juist een kwetsbare groep inwoners onnodig treft.

Actueel is tevens de vraag naar woningen in onze gemeente en is het de hoogtste tijd om beleid vast te stellen op onderwerpen die nieuw voor ons zijn zoals het verhuren van woningen, plaats bieden aan arbeidsmigranten en niet te vergeten de studenten.

De ChristenUnie is blij dat onze gemeente zich gaat voorbereiden op de toekomst en dat iedereen de kans krijgt om mee te denken over de bouwstenen van onze toekomst.

De ChristenUnie Middelburg zelf, zal ook dit jaar (digitale)gespreksavonden organiseren waarvan deze maand de eerste omtrent de fiestveiligheid rondom de Schroebrug. Heeft u een onderwerp voor een volgende avond: laat het ons weten!

Tony Noom

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Middelburg wil graag met u in gesprek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.