We stellen aan u voor: #1 Arjan Beekman

CampagnePosterVerkiezingen2022woensdag 09 februari 2022 19:37

We stellen de komende tijd verschillende kandidaten aan je voor die op de lijst voor de ChristenUnie staan. Ze vertellen wie ze zijn, wat ze doen en waar ze zich voor inzetten. Deze keer de lijsttrekker: Arjan Beekman.

Mijn naam is Arjan Beekman (42) en ik ben docent Economie op het Calvijn College in Krabbendijke. Ik kan enorm genieten van de prachtige natuur bij de Cleene Hooge en het Veerse Meer. Maar ik ben ook nog steeds onder de indruk van de schoonheid van de Middelburgse binnenstad. Ik denk dan vaak: wat een voorrecht dat ik hier mag wonen! Generaties voor ons hebben de stad aan ons overgedragen, wij hebben de taak om het door te geven aan de volgende generaties. 

Ik wil staan voor een overheid die dienstbaar is en dichtbij. Mensen met geld en een sterk sociaal netwerk kunnen zich prima redden. Maar juist mensen die dat niet hebben, kunnen zomaar knel komen te zitten. Op die manier wil ik iets van Jezus laten zien, die juist oog en hart had voor wat door de maatschappij niet werd gezien.

Wil je weten wie er nog meer op de kandidatenlijst staan? Klik hier voor een overzicht.

« Terug

Reacties op 'We stellen aan u voor: #1 Arjan Beekman'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.